Goedkoop Internetten

Vind de goedkoopste internetabonnementen en adsl-aansluitingen!

Tips
1. Snelheid
2. Limiet
3. Pakket
4. Looptijd
5. Mobiel
Goedkoop Internetten! Goedkoop Internet!

Snelheid minder belangrijk

Downloadsnelheid van internetaansluiting

De snelheid van een internetverbinding wordt benoemd in het downloaden en uploaden van gegevens, de eenheid is Megabits per seconde (Mb/s). Tegenwoordig bieden bijna alle internetabonnementen wel een downloadsnelheid van zo’n 20 Mb/s. (Een jaar geleden was de basis nog 4 Mb/s, zie hoe snel het gaat!) Daarmee kan al prima naar allerlei websites met veel informatie, zoals muziek, films en programma’s worden gekeken.
Je kan ook een hogere downloadsnelheid kiezen tot 60 Mb/s. Dan kan je online hoogwaardige films en dergelijke bekijken. Wel is het de vraag of die snelheid continue kan worden geboden, en of de uitgever van de website de informatie ook in die snelheid uitzendt.

Gewoon internet is al erg snel

Voor gemiddeld internetgebruik is het niet nodig om op dit moment een hogere snelheid te kopen. Duur en onnodig.

Tips snelheid internetverbinding

Benieuwd wat de genoemde snelheden nou echt betekenen. Hoe snel is jouw internetverbinding? En hoe kan je deze eenvoudig sneller maken? Kijk hieronder voor allerlei tips. Allereerst kan je bij Tele2 heel mooi zien welke factoren allemaal bepalen hoe snel je internetverbinding is.
Internetverbinding snelheid testen
Wil jij weten hoe snel je huidige internet is? Er zijn leuke tools op internet om de bandbreedte en snelheid van je internetverbinding te checken. Allerlei onafhankelijk websites bieden speedtesten aan. UPC biedt toch wel de allermooitste tester van de internetsnelheid van je computer, vinden wij. Bekijk de Speedtest van UPC. Dit is geen onafhankelijke partij maar een aanbieder. Maar hun snelheidstest is wel erg mooi!
Verbeter snelheid internet op uw computer
Ook leuk; verschillende telecomaanbieders hebben een mooi uitgebreid dossier op hun website met tips hoe je de snelheid van internet op je PC of laptop kunt vergroten met eenvoudige aanpassingen. Zie Verhogen snelheid internet van UPC. Of kijk bij tips internetsnelheid van Tele2.
Home - Sitemap - Tips